0578 - 69 39 30
[email protected]
Meidoornlaan 3
8181 GW, Heerde

Mededeling: bekijk hier de maatregelen die wij treffen in verband met het Corona virus (COVID-19). Bekijk maatregelen.

Nefit Moduline Easy

De Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. U krijgt niet alleen een stijlvol design en bediening op afstand via een app. U krijgt ook de ideale hulp bij energiebesparing, want de Easy is ontwikkeld door de uitvinders van het hoogrendement verwarmen. De Easy is zelflerend en bespaart extra dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie via smartphones. Dat alles krijgt u zonder contract of abonnementskosten. Bovendien is de Easy eenvoudig te combineren met elk merk cv-ketel.

De Easy past niet alleen bij elke cv-ketel maar ook bij elke woonstijl. Het zwartglazen display licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen en switchen tussen handbediening en klokprogramma doet u eenvoudig met aantippen of swipen.

De Easy is eenvoudig te monteren. En heeft u een recente Nefit ModuLine thermostaat? Dan is vervanging door de Easy letterlijk secondenwerk. Daarna maakt de slimme Easy het u helemaal gemakkelijk. Hij leert uw dagelijkse routine kennen en stemt het warmte- en warmwatercomfort automatisch af op uw dagritme.

Ook als u buiten de deur bent heeft u controle over het comfort in huis. U kunt zien hoe warm het thuis is en gaat u eerder of later naar huis dan anders, dan zorgt u op afstand voor de juiste temperatuur.

Een belangrijk voordeel van de Easy is dat hij geen data opslaat op een externe server. Alle informatie wordt alleen bewaard in de Easy thermostaat zelf en op de gebruikte smart devices. De onderlinge communicatie is versleuteld.

Bron: http://www.nefit.nl/consument/service/easy/easy

 

 

Video's - instructiefilmpjes - installatie - bediening - reiniging van de Nefit Moduline Easy

 

 

App downloaden voor Android of Apple

app downloaden android nefit easy samsung htc

app download iphone ipad ipod nefit easy gratis

Instructies Nefit Easy

Over ons

 

Met geschoold en kundig personeel staat bij ons de klant centraal op al het voorkomende loodgieterswerk. Onze sterkte zit vooral in het onderhouden van gastechnische toestellen waaronder metname CV-ketels. Dit door kennis in te zetten in een 24-uurs service. Ons werkgebied bestaat voornamelijk de gemeente Heerde, welke bestaat uit vier dorpen: Heerde, Veessen, Vorchten, Wapenveld en het buurtschap Hoorn.

Lees verder


 

Contactgegevens

 

Gasservice G. van der Maten
Meidoornlaan 3
8181 GW Heerde

T 0578 - 69 39 30
E: [email protected]
W: www.gasservicematen.nl