0578 - 69 39 30
[email protected]
Meidoornlaan 3
8181 GW, Heerde

CV-ketel aktiepagina


" Op deze pagina treft U de lopende aktie aanbiedingen aan welke van kracht zijn op cv-ketels bij Gasservice van der Maten.  In de lopende akties treft U voordeel op het gebied van garantie, hetgeen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast kan de aktie zich uitten in prijsvoordeel wat goed is voor Uw portemonnee! Alle producten worden door ons geïnstalleerd door vakkundig en geschoold personeel waarmee eveneens de veiligheid van Uw installatie is gewaarborgd."

 

Nefit najaarsactie € 100 tot € 350,- euro retour!

Super najaarsaktie bij Nefit en gasservice maten bij aanschaf nieuwe cv ketel

 

Kijk verder voor details..

 

 

Verlengde garantie, extra zekerheid

Van geen enkel merk zijn zoveel HR-ketels verkocht als van Nefit. Niet voor niets, het merk staat voor zekerheid.  U kunt erop vertrouwen dat u met een Nefit een kwalitatief hoogwaardige verwarmingsketel in huis haalt waar u jarenlang plezier van zult hebben. Maar juist omdat een verwarmingsketel lang mee moet gaan, kunt u bij Gasservice van der Maten, welke Nefit Premium Partner is,  gebruik maken van extra zekerheid. Zo sluit u onverwachte verrassingen in de toekomst uit.

Voorwaarden

  • De verlengde onderdelengarantie kan worden afgesloten op alle Nefit HR-ketels, met uitzondering van Nefit TopLine HR70 / HR100 en Nefit Baseline.
     

Het verlengen van de garantieperiode is alleen mogelijk direct bij aankoop.

De garantie geldt alleen bij inachtneming van deonderhoudsvoorschriften van de fabrikant. Vraag naar onze service- en onderhouddiensten.

De garantie geldt niet voor eventuele accessoires en externe apparatuur (boiler, thermostaat, expansievat, leidingwerk etc.) Voorrijkosten en arbeidsloon zijn niet inbegrepen.

Bij Nefit TrendLine en Nefit TopLine HR-ketels geldt standaard 15 jaar garantie op de warmtewisselaar.
 
Bij Nefit ProLine HR-ketels geldt standaard 10 jaar garantie op de warmtewisselaar.
 
Niet gedekt zijn reguliere  slijtageonderdelen: ionisatiepen, gloeiplug, ontstekingspen, (glas)zekeringen en pakkingen.

 

Download de flyer van de extra garantie mogelijkheid voor nadere informatie.

 

 

Nefit Moduline Easy

 

Bij ons inmiddels verkrijgbaar, de slimste thermostaat. Zonder contract bij elke energiemaatschappij toepasbaar, en zonder abonnementsgeld. Met deze thermostaat gaat U echt besparen.. Lees meer..

Moduline Easy - verkrijgbaar bij Gasservice van der Maten - Zwolle - Heerde   Moduline easy, ness, icy, geen contract Moduline easy thermostaat, beter dan de Toon, of icy